De markt voor bedrijfsfinancieringen is onduidelijk en absoluut niet transparant:

  • Geïnteresseerden komen in een ondoordringbaar woud van aanbieders terecht!
  • De traditionele banken denken niet echt met de ondernemers mee!
  • Vele nieuwe kredietvormen zijn geïntroduceerd die nog onbekend zijn!
  • Gestapelde financiering (meerdere bronnen/vormen) is een vrij nieuw fenomeen!

In 5 stappen naar uw optimale bedrijfsfinanciering

Onze werkwijze is helder en transparant. We garanderen onafhankelijk advies en specialistische begeleiding bij het vinden van de best passende financiering voor uw ambities.

 

1. Intake gesprek

Robbins & Chivers helpt ondernemers met een financieringsvraag op weg naar de meest passende financiering. Voordat we een financieringsaanvraag in gang zetten willen we een helder beeld hebben van uw financieringsbehoefte. Hoe is die ontstaan en wat is de omvang? Daarom hebben wij altijd een persoonlijke benadering.

 

2. Financiële analyse / adviesplan

Op basis van uw ambitie en uw wensen, stellen wij een uitvoerige analyse op. In deze analyse brengen wij alle financiële aspecten van de aanvraag in kaart. Vervolgens maken wij samen met u een adviesplan om te komen tot een zinvol en verantwoord financieringsplan. Zorgvuldigheid staat bij ons voorop.

 

3. Kredietaanvraag indienen

Wij dienen uitsluitend financieringsaanvragen in waar de ondernemer 100% achter staat en die een gerede kans op succes hebben. Kunt u zich vinden in ons advies? Ja, dan maken een selectie uit ons uitgebreide netwerk.

 

4. De beste deal kiezen

Op basis van onze kredietaanvraag, komen er diverse financieringsvoorstellen op tafel. Samen met u kiezen we de beste deal die het beste bij uw plannen en uw portemonnee past.

 

5. Financiering goedkeuring / afronding

Heel mooi, de financieringsaanvraag wordt goedgekeurd. Uiteraard begeleiden wij u ook bij het laatste gedeelte van het financieringstraject. Het formele gedeelte: de contractafwikkeling. Is dat ook geregeld, dan wensen wij u heel veel succes bij het realiseren van uw plannen.

De Robbins & Chivers intermediair is bij uitstek de deskundige om de perfecte bedrijfsfinanciering voor u te regelen!

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 

CONTACT