U staat voor een belangrijke beslissing, misschien wel de belangrijkste in uw carrière. U denkt er aan om uw bedrijf te verkopen. De gang van zaken rond de verkoop van een onderneming is er in de afgelopen jaren niet eenvoudiger op geworden.
Veel ondernemers staan in dubio:
  • Ben ik eraan toe om mijn onderneming te verkopen?
  • Is de onderneming verkoopklaar en verkoopbaar?
  • Is het de juiste tijd om te verkopen?
  • Waar vind ik de ideale koper?
  • Hoe ziet mijn financiele toekomt erna de verkoop uit?
De belangen die op het spel zijn zo groot, dat u niet zonder goede adviezen en professionele hulp kunt. De Robbins & Chivers intermediair kan al uw twijfels wegnemen door het uitvoeren van de Robbins & Chivers VerkoopScan.

Hoe werkt de VerkoopScan?

Tijdens de VerkoopScan gaat de Robbins & Chivers expert uitvoerig in op vragen die bij u leven. Daarnaast licht onze professional uw onderneming volledig door. De expert stelt een rapport met aanbevelingen op en geeft een indicatie over de verkoopwaarde van de onderneming. Door dit rapport heeft u de noodzakelijke antwoorden zodat u een gefundeerde beslissing kunt nemen.
Voor de Robbins & Chivers Intermediair staat het belang van zijn klant voorop. Ethiek en discretie zijn gewaarborgd door de Gedragcode. Door de specifieke opleiding, onze intermediairs zijn gecertificeerd Register Adviseur Bedrijfsopvolging en ervaring is onze expert in staat om lastige klippen te omzeilen en het proces soepel en deskundig naar een goed einde te brengen.

De Robbins & Chivers Intermediair zorgt voor de volgende zaken:

→ Het optimaal behartigen van uw belangen
→ Het coordineren van het gehele verkoopproces
→ Het bepalen van de waarde van uw onderneming
→ Het pro-actief benaderen van potentiele gegadigden
→ Het voeren van onderhandelingen
→ Het opstellen van solide overeenkomsten
→ Het behalen van de beste transactie voor u
Onze expert kent de markt voor bedrijfsoverdrachten en haar gedragingen als geen ander. Hij heeft zich volledig toegelegd op bedrijfsoverdrachtenen zal dan ook voor u het optimale resultaat behalen.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 

CONTACT